Menu

FODBOLD CAMP 2021

image 80 glade børn og trænerne
02. august 2021 kl. 11:23
Så blev der slåt rekord på antal deltagere - hele 80 børn var tilmeldt

Østmøn Fodbold Camp 2021

Ondsag den 28/7 blev flaget hejst på Østmøn Stadion og den årlige Fodbold Camp kunne gå i gang. Der var rekord tilslutning i år – 80 tilmeldte børn i alderen 6-15 år.

Da deltagerne mødte ind om onsdagen blev de opdelt i 3 hold og efter en fælles opvarmning startede den egentlige træning på de forskellige hold.

Hverdag holder vi en formiddagspause og eftermiddagspause, hvor deltagerne bliver tilbudt frugt og saftevand. I år havde Jack(Slagter Stig) sponsoreret frugt, hvilket vi er meget glade for.

Torsdag startede med træning og derefter blev der afhold OL i disciplinerne

Jonglering

Præcisionsskydning

Stafet

Fodtennis

Længdespark m.m.

Der overnattes altid mellem torsdag og fredag og torsdag aften blev der serveret store grillpølser med brød og kartoffelsalat af vores egen grillmester og ungdomsformand Kasper Olsen.

Til dessert havde Dennis Bang (Hos Bang) sponsoreret en is til alle deltagere og Bisca havde sponsoreret chips og kager.

Der var også nogle forældre som havde baget kager som jo altid gør lykke

Det blev vist temmelig sent inden alle faldt til ro i Hallen og gymnastiksalen – trænerne så lidt trætte ud fredag morgen 😊

Kl. 8.00 fredag morgen blev der serveret morgenmad til alle 80 deltagere + trænere, så der var travlt i klubhuset fra morgenstunden.

Efter at soveposer m.m. i hallen var pakket ned, var der igen fælles opvarmning og deltagerne blev så opdelt i hold(lande), så VM kunne gå i gang.

Der blev spillet mange gode kampe og finalen var mellem Grønland og Danmark, som Grønland vandt 5-3.

Efter at finalen var overstået var der samling i klubhuset og deltagerne fik udleveret diplomer. Og efter at have serveret saft, frugt og kage sluttede Campen for denne gang. Forældrene kunne afhente nogle trætte unger.

Det er en stor opgave at afholde Fodbold Camp og vi kan ikke takke trænerne, som bruger 3 dage af deres ferie på Fodbold Camp, nok.  Også Bodil, som styrede forplejningen under hele Campen samt forældrene som bagte skal have en stor tak.

Men det er så dejligt at se stadion summe af liv, så selv om det er en stor opgave, glæder vi os allerede til næste år.

Husk vi starter op igen efter sommerferien med ungdoms- og børnefodbold torsdag den 12/8-2021. Kig på vores hjemmeside www.eastmonefk.dk for at se vores holdtilbud og træningstider.

Det er gratis at prøve 3 gange – så kig endelig forbi.   Finder du ikke dit hold så kontakt os og vi finder ud af noget.

Luk