Menu

Så ser det ud til at vi igen får Damesenior i klubben

image VI HAR STOLTE TRADITIONER INDEN FOR DAMEFODBOLD - SES VI?
24. marts 2019 kl. 12:52
2 friske krafter sætter gang i damefodbold i Østmøn FK

Da der mangler et fodboldhold for alle fodboldinteresseret piger/damer på Møn, vil vi gerne starte et hold op i Østmøn FK for alle der er interesseret. Vi tænker i hvert fald at der må være andre derude der savner at spille lidt hygge bold ligesom os selv :)

Udgangspunktet er, at vi spiller 8-mands og træner 1 time om ugen. Kristine og Mona vil stå for træningsøvelser, hvis vi dog ikke skulle være så heldige at hive en træner på krogen også. Det vil blot være stille og rolig træning, hvor vi bare tænker at lave lidt øvelser og spille på to mål - alle er derfor velkomne, uanset hvilken form man er i ;) 
Hvis vi er i stand til at få et veletableret hold kan vi på længere sigt melde os ind i en turnering.

Det vil koste den nette sum af 200 kr. pr halvår pr kvinde. Ambitionen er at starte op med træning engang i starten af april. Træningsdagen er endnu ikke fastlagt, men træningen vil formentlig starte kl. 19.00.

Hvis du er interesseret må du meget gerne melde dig ind i gruppen - og spørg endelig, hvis der er noget du mangler svar på. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en privat besked til os. Vi vil bruge denne gruppe til at sende informationer ud omkring træningsdag, opstart m.m. Der er selvfølgelig mulighed for at komme og prøve at træne med et par gange inden du melder dig ind.

Håber vi ses ude på banen  😏

- Kristine Karlsson  27598738 - mail: Kristine.karlsson@hotmail.dk

- Mona Otte - 26143067 - mail: monaotte@Hotmail.com

Luk